Allmänt

Hydration GOALS

Intensiv fukt för varje hudtyp! En återfuktad hud är den perfekta basen oavsett vilken look du eftersträvar. Nu i maj lanserar Vichy Aqualia Thermal förbättrade formulas med 97 % naturligt ursprung och 48 timmars effektivitet. Så att du kan ta dina #hydrationgoals till en ny nivå.

En hudvårdsrutin med mycket fukt är ett måste för att motverka dagliga utmaningar och upprätthålla en fräsch look. Genom intensiv och långtidsverkande fukt kan Aqualia Thermals ansiktscremer hjälpa till att motverka yttre påfrestningar samt ge skydd mot föroreningar. Serumet Aqualia Thermal Serum passar alla hudtyper och tillför intensiv fukt, främjar hudytans cellförnyelse och stärker huden. Används med fördel under ansiktscreme.

FÖR TORR HUD

Aqualia Thermal Rehydration Rich Cream är en ansiktscreme för torr till mycket torr hud, som kan användas både morgon och kväll.

FÖR NORMAL HUD

Aqualia Thermal Rehydration Light Cream är en ansiktscreme anpassad för normal hud. Kan användas morgon och kväll.

FÖR KOMBINERAD HUD

Aqualia Thermal Rehydration Gel Cream är en helt ny ansiktscreme med gelkonsistens för att passa kombinerad hud, med både torra och feta partier. Kan användas morgon och kväll.

 

Text Stina Nilsson

Inga taggarOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert