Allmänt

Belle Voyage – så fixar du semesterlooken!

Högtiden för weekend getaways har just kickat igång och vi tar med The Map Box på en härlig storstadshelg. Makeupen låter vi vara skir och neutral medan kläderna i starka, varma kulörer får sätta färg på looken. Följ med oss på en resa i skönhetens tecken!

MAKEUP

Det här är en vårig, fräsch look med en mjuk eyeliner! Basen är lätt med mycket lyster, där enbart det nödvändigaste täcks. Brynen fylldes i med en kall skugga och borstades i en färgad brynmascara för att få upp volym.

Glowen byggdes upp i era tunna lager med hjälp av en ytande highlighter som jag arbetade in över hela kindbenen med en beautyblender. Sen använde jag en lystrig persikofärgad rouge och toppade med en rosa rouge på äppelkinderna.

Efter det användes en liten pensel för att applicera en highlighter i puderform mitt på kindbenen, i ögonvrån och under brynet. En mjuk brun krämskugga lades över hela locket och avslutningsvis målades en eyeliner längs fransraden. Kajal lades också i vattenlinjen och arbetades in i fransarna. Några singelfransar ger ögonen ett extra lyft!”
— Tove Dalsryd, makeupartist

FRISYR

Håret har mycket liv och ser nonchalant avslappnat ut. Jag använde en konformad locktång för att få till de stora lockarna och lockade varannan lock medsols och varannan lock motsols, för en mindre tillrättalagd look. Efter håret lockats sprayade jag en saltvattenspray i hela håret och kramade i en stylingcreme för att matta till texuren.” — Tove Dalsryd, makeupartist

 

fotograf Pernilla Sjöholm makeup Tove Dalsryd stylist Sandra Egström modell Joline L./Nouveau Model AgencyOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert