Man

Nyhet från Oriflame: hudvårdsserie för män

Nyhet från Oriflame: hudvårdsserie för män

Oriflame lanserar en högpresterande hudvårdsserie speciellt framtagen för manlig hy och utlovar reducering av rynkor samt en jämnare hud med mer spänst.

Visste du att manlig hy skiljer sig från kvinnlig? En av de främsta skillnaderna är testosteronet som gör manlig hy grövre. Mäns hy tenderar även ofta vara mer oljig, vilket kan göra att smuts fastnar och täpper igen porerna med orenheter. Så – vad kan man göra för att behålla spänstig, pigg och ungdomlig? En början kan vara att kolla in serie NovAge Men, utvecklad av Oriflames Skin Research Institute och Research & Development Center.

Steg 1: Rengöring – NovAge Men Purifying & Exfoliating Cleanser

Börja med en djuprengöring. Purifying & Exfoliating Cleanser är framtagen med japansk träkol och exfolierande, polerande partiklar av naturligt ursprung. Den avlägsnar döda hudceller och renar porer genom att ta bort orenheter på djupet och smuts från föroreningar. Huden ser piggare ut och lämnas fri från oljor och talg.

Steg 2: Ögon – Novage Men Eye Rescue Gel


Ögonområdet är känsligt och indikerar tydligt trötthet. Eye Rescue Gel minskar synligheten av rynkor, svullnad runt ögonen och mörka ringar. Resultatet blir att du ser piggare och fräschare ut. Gelen absorberas direkt och har en kylande effekt tack vare en kulapplikator som hjälper till att öka mikrocirkulationen. Den är även energigivande tack vare sin Baobab Anti-aging Technology, koffein och växtstamcellsextrakt från Coffea Bengalensis.

Steg 3: Serum – NovAge Men Energising & Hydrating Booster Serum

Massera in detta oljefria serum på huden. Serumet absorberas snabbt, mattar ned och ger dig energisk hud hela dagen. Huden fräschas upp, återfuktas, lugnas och svalkas. Allt detta gör att du ser utvilad och pigg ut. Applicera över hela ansiktet, men undvik det känsliga ögonområdet.

Steg 4: Återfukta – Intense Anti-Ageing  Face Gel Lotion

Sist men inte minst: applicera denna gelbaserade ansiktslotion som motverkar samtlig tecken på åldrande, samtidigt som de levererar vitaliserande fukt hela dagen.

 

Beställ The Man Box här!

 

*Kliniskt testad med NovAge Men Set

Text Kristoffer VuralOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert