Spoiler

Pssst! Spana in The Body Shop’s nylansering i Hey Beautiful!

FÄRGGLAD FUKTBOOST

Våren är här och det rar The Body Shop med två härliga nylanseringar. Ge dina läppar en fruktboost med Lip Juicers, inspirerade av superfrukter. Banbrytande Body Yogurts absorberas snabbt och ger huden ett fräscht glow!

Alla glossies får testa The Body Shops nya veganska läppbalsam i månadens box! Lip Juicers (85 kr styck) är härliga, små läppbalsam som mjukgör och ger näring åt läpparna med inspiration från superfrukter. De mumsiga blandningarna bjuder på allt från fruktiga acaibär och blåbär till saftig kiwi och grönkål. Lip Juicers finns i fem olika varianter med olika smaker och färger, där vissa är transparenta och andra ger en subtil, halvmatt färg. Alla doftar så ljuvligt gott att du nästan vill äta upp dem (men gör inte det).

Hur blir läpparna så underbart lena? Jo, det beror på att Lip Juicers innehåller sheasmör, marulaolja och ekologisk olivolja, som verkar vårdande och mjukgörande.

Prenumerera för att få testa på denna härligt våriga och uppfriskande färgklick!

Klicka här för att prenumerera!

 

Text Stina Nilsson Fotograf Sandra EngströmOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert