Intervju

Alexandras skönhetsfavoriter – och budgettips!

Vi passade självklart på att fråga Alexandra om hennes favoriter i skönhetsväg!

Har du några favoritprodukter?

Highlighter – Jag älskar att få mina kindben att skina upp!

Läppglans – Mina läppar blir torra lätt, jag gillar när de är rosa och härliga.

Hårspray – Jag älskar stort och mycket hår! Även om jag inte har så långt hår i dag så gillar jag att styla och fixa med håret.

Finns det något skönhetsmärke som du alltid går tillbaka till?

Nej, jag har inget favoritmärke. Jag testar så många olika nya produkter hela tiden. Det enda som jag har hållit fast vid sen jag var tonåring är Proffs Spray, den stora rosa. Det är mest för att den är så stor och håller länge.

Har du något bra budgettips att dela med dig av?

Mitt bästa budgettips är att våga köpa billigt också. Du behöver inte alltid ha det dyraste för att få till en snygg look. Det handlar om hur du arbetar med produkten. Mitt bästa tips är att gå in på YouTube, kolla på tutorials, och lära dig hur du använder varje produkt.

Klicka här för att beställa Hey Beautiful!

Spana in den fina sammetspuffen från Sweef! På bilderna ser du pallen Baggen i storlek large, 3500 kr, Sweef.se.

Text Stina Nilsson Fotograf Pernilla Sjöholm Makeup Tove DalsrydOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert