Tema

Månadsboxen Hey Beautiful frontas av Alexandra Nilsson

Vad är skönhet för dig?

Vi välkomnar våren med den ikoniskt rosa powerboxen Hey Beautiful (värde över 600 kronor), som frontas av ingen mindre än toppbloggerskan Alexandra Nilsson!

Precis som Alexandra menar vi att skönhet är både individuellt och föränderligt!

Med denna box hyllar vi individuell skönhet. Alexandra har, sedan hon startade sin blogg för 10 år sedan, gjort en stilresa och hittat sig själv – och dessutom påvisat en ödmjuk sida med stor självdistans. Idag drar hon sig varken för att visa sig osminkad, upptäcka nya skönhetsfavoriter eller våga förändra sig över tid.

Vi passade på att fråga Alexandra vad skönhet betyder för just henne:

”Skönhet betyder självsäkerhet för mig. Det blir mer sant ju äldre jag blir. Jag inser nu att när jag hade som mest smink och mest extrema kläder och mest löshår – då dolde jag mig själv! Även om jag kan tycka att det är snyggt med mycket smink idag, så gör jag det inte för att dölja mig själv, utan för att visa upp mig själv med självsäkerhet”.

Med det våriga innehållet i Hey Beautiful (som innehåller ett gäng spännande nylanseringar från stora varumärken) hoppas vi kunna inspirera dig till att omfamna och framhäva just din individuella skönhet!

BESTÄLL BOXEN HÄR!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert