Tips & Tricks

Spana in vår tutorial med Schwarzkopfs färgglada nyhet!

Denna månaden får några glossies testa
Live Color Spray från Schwarzkopf. Självklart tog vi tillfället i akt att prova denna härligt färgsprakande nyhet vi med. Se hur vi gick tillväga och låt dig inspireras!

STEG 1: FÖRBERED


Börja med rent, torrt hår. Kamma igenom håret och fördela det i åtskilda sektioner. Skaka flaskan med LIVE Color Spray väl före användning. Tänk även på att skydda kläder och möbler, och ha gärna en handduk över axlarna (fläckar på hud och andra ytor kan enkelt tas bort med tvål och vatten).


STEG 2:
SPRAYA


Spraya direkt på torrt hår, håll avståndet på 20-30  centimeter för att få ett jämnare resultat. Färgen torkar omedelbart och rinner inte. Vi valde att göra en ombré genom att låta hårbotten vara fri från färg och istället fokusera på att spraya längderna.

STEG 3: VARVA NYANSER

Spraya igenom hela håret sektion efter sektion. Vi varvade nyanserna Candy Pink, Blue Twist och Purple Kiss. 


STEG 4:
FLÄTA


Dela upp håret och gör två flätor framtill. Vira upp vardera fläta i en boll och fäst på huvudet med hjälp av hårnålar. Avsluta med en fixerande hårspray för att se till att frisyren håller sig på plats.

 

KLART!
Fixa looken du med: klicka här för att prenumerera!

 

Text Stina Nilsson Fotograf Pernilla Sjöholm Makeup Tove Dalsryd Modell Felicia O/Nouveau Model Agency

 Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert