Tema

Inspirationen bakom The Statement Box!

SHINE LIKE THE WHOLE UNIVERSE IS YOURS!

2018 är äntligen här, och vi kickstartar året med The Statement Box!

Detta år har vi valt att helt strunta i halvhjärtade nyårslöften och tråkiga måsten som ändå bryts redan före trettondagen. Istället vill vi uppmana alla till att framhäva sina allra bästa sidor och att uttrycka sin personlighet. Framhäv det som är unikt för just dig – stay glossy and make a statement. Vi hoppas du är redo!

I månadens kaxiga box finns en spännande mix av produkter, alla särskilt utvalda för att lyfta till personliga stil till en ny nivå. Du får bland annat ett statement läppstift i en av vinterns hetaste nyanser från LAQA & CO. När makeupen väl är på plats kan du fixera den med den lystergivande settingsprayen från Studio10 Beauty Ltd – så att din statement look håller från morgon till kväll.

What’s your statement?Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert