Tema

The Pink Power Box!

Den glammiga månadsboxen The Pink Power Box är här – och är mer än redo för att hjälpa dig avsluta året på topp!

Boxen frontas av ingen mindre än powerkvinnan Marie Serneholt, och vi har självklart fyllt boxen med produkterna som ger dig hennes ultimata partylook. Perfekt inför stundande högtider!

Med månadens samlarobjekt till box vill vi hylla er: vår fantastiska GLOSSY community bestående av över 50 000 glossies! Genom era recensioner av boxarnas produkter bidrar ni till att förbättra skönhetsbranschen: månad efter månad. Tillsammans skapar vi en skönhetsupplevelse som förenar och engagerar beauty-entusiaster landet över!

För att fira detta så innehåller boxen ett riktigt festkit! För första gången får du en ögonskuggspalett i sex läckra nyanser från Absolute New York, som tar dig från dag till natt på ett kick. Låt dig inspireras av Maries flirtiga sminkning genom att kombinera de matta och metalliska skuggorna för att skapa just din partylook. Fira med oss och fler spännande produkter i en av årets festligaste boxar!

Tillsammans stegar vi vidare in i det nya året!

Moodboard: Julia HjelteOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert