Allmänt

Sneak peak i The Autumn Effect…


DU FÅR HÖSTHUDENS BÄSTA VÄN!


En tidigare favorit är tillbaka i GLOSSYBOX – denna gång i ny innovativ tappning! I månadens box får du en rengöringsgel i full storlek från det ekocertiferade varumärket Naobay. En gel som i kontakt med vatten ändrar textur till en lätt rengöringsmjölk. Perfekt för regnbitna och torra kinder i höst!

Ta en mindre mängd rengöringsgel på fingertopparna och massera in över hela ansiktet för att ta bort smuts och sminkrester, tillsätt sedan vatten för att förvandla gelen till en mjöl som lätt tvättas av . Gelen mjukar upp och rengör huden varsamt med organiska oljor från bland annat oliver och mandel. Den uppmuntrar också cellförnyelsen och aprikos olja har både lugnande effekter på huden, men ger också energi till glåmig hud – speciellt bra efter en tid med stress.

99% av ingredienserna är från naturen och en stor del är från ekologiska odlingar.


Boxen är ett lyxigt samlarobjekt designad av Malinda Damgaard; en världskänd och talangfull designer vars hattar burits av kändisar såsom Lady Gaga!

Följ länken nedan för att bli prenumerant:

https://gbx.to/autumnnaobayJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert