Allmänt

Sneak peak i augusti-boxen…

Peach Please!

Till höstens murriga och mörka färger får du nu uppiggande Peach Please från The Beauty Crop – perfekt när du vill ha en läcker färg på läpparna som håller hela dagen och du slipper bättre på för jämnan!

GRLPWR Liquid Lipsticks från The Beauty Crop är ett flytande läppstift som ger ett matt resultat som håller sig fint hela dagen! Med sheasmör och vitamin E som mjukgör kan du vara säker på att den inte torkar ut dina läppar.

Peach Please är en mjuk och smickrande nyans som den varmaste persika – och det finns 9 nyanser till för den som vill utöka kollektionen. Att de är veganska och inte testade på djur är sedan ett stort plus!

Nedan ser du hur den varierar sig på olika hudtoner, och hur Glossy-kontoret trivdes i den. Glöm inte att tagga oss på sociala medier så att vi ser hur väl ni klär i färgen!

Sugen på att bli prenumerant och få en Peach Please till läpparna? Följ länken nedan:

https://gbx.to/citybeautyJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert