Allmänt

Månadens look med Beauty & the City…

Månadens look: Sensommarglow med enkla medel!

I månadens Beauty & The City-box ger vi dig verktygen
till att skapa en snabb och fräsch sensommarlook.
Make up-artisten Tove Dalsryd berättar hur du gör!

Less is more är ledorden för den ultimata sminklooken för de där magiska, annalkande sensommarkvällarna. När du fortfarande är solkysst och är sådär härligt utvilad som man bara kan göra efter en lång sommar är det enda som krävs lite rosigt glow och flirtiga fransar! Så här får du till looken:

Steg 1 & 2: I månadens box får du Glo Illuminator från Manna Kadar, en flytande highlighter som är skimrig utan att bli glittrig och har en svag rosa ton. Svep den över kindbenen, pannan och näsan med en fluffig borste. För att få ögonen att poppa har vi även applicerat den på ögonlocken.

Steg 3 & 4: Du får även GRL PWR Liquid Lipstick i nyansen ’Peach Please’ från det coola brittiska märket The Beauty Crop. Det har en perfekt korallrosa färg som funkar lika bra som cremerouge som på läpparna! Dutta på med fingrarna eller applicera med samma fluffiga borste som du använde till highlightern.

Steg 5: För att göra sig redo för hösten kan det vara läge att ansa brynen. Därför har du fått Pick and Pinchs grymma pincett i månadens box som även är perfekt att använda för att sätta på singelfransar! Singelfransar ger ett mer naturligt intryck än de klassiska lösögonfransarna och kan även användas av dig med ögonfransförlängning för att fylla i de glapp som uppstår efter några veckor. Börja med att lägga på ett lager mascara på dina egna fransar. Doppa sedan singelfransarna i limmet, vänta någon minut, och sätt sedan dit dem så nära fransroten som möjligt. Prova dig fram, men oftast räcker det med 5-6 singelfransar på varje öga. Dutta gärna på en flytande eyeliner för att dölja limmet. Avsluta med ett extra lager mascara.

 

Text & makeup: Tove DalsrydJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert