Allmänt

Inspirationen bakom Maria Nila-boxen…

Vår nyaste limited edition-box är ett härligt samarbete med hårvårdsmärket Maria Nila, ett 100% veganskt och Cruelty free-certifierat företag som utvecklats med kärlek och tanke till både hår och djur!

Produkterna från Maria Nila tummar inte på kvalitén utan möjliggör för människor att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld, och ändå ha vackert hår! Glossybox är glada att kunna erbjuda en helt vegansk box med hårprodukter som bevarar färgen och är producerade i Sverige!

Boxen kostar 329 kr och innehåller sex av glossy-kontorets favoritprodukter från Maria Nila med ett värde över 1000 kr! En av produkterna är färginpackningen Colour Refresh som finns i 13 olika nyanser och vid köp av boxen kommer du kunna välja vilken av de 13 nyanserna du vill ha!❤︎

Alla får dessutom en Colour Refresh i nyansen White Mix, den är helt opigmenterad och går att blanda ut med den nyans du valt för att skapa en helt egen! Då White Mix inte innehåller pigment går den även utmärkt att använda som en vanlig återfuktande hårinpackning! 

Boxen är designad av vår grafiska designer i samarbete med Maria Nila och den visar både på Maria Nilas fina design på sina produkter, men också på en avslappnad frihet som deras produkter erbjuder. Boxen för tankarna till ett tomt ark där den färgtäckta penseln precis nuddat och spritt sig. Akvarell-färg som sakta blommar ut och glädjer sin omgivning – precis som Maria Nilas produkter kan göra med ditt hår och din tillvaro!

Följ länken nedan för att förregistrera dig och få chansen att köpa boxen två timmar före alla andra:

https://gbx.to/nilaJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert