Allmänt

Pop Up-event i Kungsträdgården

Alla boxar är värda att firas, men ibland vill vi fira några boxar lite extra! Vår Rainbow-box och vår Girls just wanna have sun-box ville vi göra det lilla extra för och därför hade vi ett pop up-event i Kungsträdgården den 4/8. På eventet hade man chansen att lägga vantarna på en av de sista Rainbow-boxarna som vi sparat just för denna dagen och starta en prenumeration på våra grymma boxar. Rapide for brows fanns där för dom som ville börja hösten med nya snygga ögonbryn och man hade också chansen att få håret stylat eller bli fredags-fin med nymålade naglar.

Vi på GLOSSYBOX tyckte att det var superkul att träffa er prenumeranter – men också nyfikna nykomlingar!

Stämningen var på topp och det var härligt häng i bekväma soffor från Sweef Furniture och festlig alkoholfri (och ekologiskt!) bubbel från Goddryck!

Vi hoppas att ni hade det lika kul som oss och att vi ses på ett event snart igen!

 

Stay Glossy!Julia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert