Allmänt

Inspirationen bakom augusti-boxen…

Beauty & the City

Som barn var slutet på sommaren en tid av både sorg och glädje. Man var ledsen för att sommarlovet var slut och kände att dagarna fyllda av sol och bad varit för få, att man inte ätit tillräckligt med glass och inte haft nog med dagar utan måsten. Samtidigt var det också pirrigt att få se sina klasskompisar igen och man kände sig förväntansfull över att få flytta upp en klass och få nya ämnen! Det inhandlades nya roliga skolmaterial och kanske till och med något nytt att ha på sig sin första dag.

Även om det inte är samma sak när man är äldre, så är det ändå en viss magi med augusti; Sommarvärmen myser kvar och inbjuder till balkonghäng med väninnorna, upptäcksfärd på cykeln och kanske till och med ett och annat dopp. Samtidigt är det en annan känsla i luften av att nya tider väntar och förändring är på gång. Kanske är det dags att rensa i garderoben eller komma in i härliga rutiner? Kanske är det dags att fylla skafferiet med nyttigheter och skriva upp sig på någon rolig kurs i kroki?

Hur du än tar dig an slutet på sommaren så finns GLOSSYBOX där för att inspirera och peppa dig!

Beauty and The City är inspirerad av känslan att komma tillbaka till stan och rutinerna! Vi är inte klara med sommaren utan vi förlänger den med mitt-i-veckan-bubbel på balkongen, härliga  bruncher med tjejerna och minnesvärda kvällar i solnedgången.

Denna box är också en liten vink till det härliga tjejgänget i Sex and the City och den inspiration de erbjuder! Alla är vi inte en Carrie, men vi snörar gärna på oss ett par härliga skor, sveper på favoritläppglansen och tar oss an staden!

Boxen innehåller allt du behöver för att bli en ”Beauty In The City” – eller var du än bor!Julia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert