Allmänt

Sommarens unika nageldesigns

Med semestertider runt hörnet så kommer du snart ha mer tid att lägga på glädjande saker. Såsom glädjande naglar! Här ger vi dig fyra lätta Nail Arts att prova i sommar – som en uppdatering på de nedtonade och snygga stilar som vi redan älskar! Lätta och snabbt gjorda, men garanterar att alla tror att du hittat stadens bästa manikyrist!

 1. Fem olika nyanser: Ta fem nyanser av samma färgskala; kanske av rött eller rosa som skiftar vackert från finger till finger, eller så kan du låta färgskalan spela över båda händerna och ta tio olika. Våga blanda!

2. Nedtonat med en twist: Låt naglarna gå i minimalistiskt flörtig känsla i sommar! Med en prick i svart eller kanske en glad färg så har du uppnått något extra med kort tid. Längst nere vid nagelbandet eller högst upp vid randen, det bestämmer du själv!

3. Passionerade persikor: Låt naturen pryda dina naglar! Persikor, citroner eller apelsiner – välj din sötaste färg och dutta loss! Lägg till små sköra blad med en smal pensel så vips har du skapat den sötaste frukten du sett.

4. Flörtiga fingrar: Frångå dina vanliga röda kompanjoner för en tid och gör denna lätta variant på en fransk manikyr! Två penseldrag uppifrån och ned – från sidorna in mot mitt så har du ett charmigt hjärta!

Fotograf Sandra engström

Text & nagelstyling Julia HjelteJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert