Allmänt

Så fixar du två snygga sommarfrisyrer!

Bohemiska flätan

När det kommer till sommarfrisyren är flätan alltid ett måste. Som tur är kan den varieras i all oändlighet. Vi har gjort den perfekta sommarflätan som är bohemisk, effortless och går på två minuter. Börja med att fläta två flätor som börjar bakom örat. Glöm inte att se till att benan är rak baktill. Lägg sedan flätorna över huvudet och fäst med hårnålar. Låt några slingor rama in ansiktet och böj till dem med en plattång för en mjukare look. Voilà!

 

Tvinnad hästsvans

En enkel hästsvans är en perfekt vardagsfrisyr för en blåsig dag i solen men kanske inte det snyggaste valet. Med några få enkla knep kan du på ett par minuter hotta upp den! Börja med ett torrshampo och en lätt tupering. Tvinna sedan håret på sidorna för att få till en fin strukur. När du har satt upp håret kan du avsluta med att locka några slingor i toffsen. Glöm inte att dölja hårsnodden genom att linda en slinga runt. Avsluta med hårspray.

Text: Louice Tapper Florén

Fotograf: Sofia Törnqvist

Modell: Linda HoldoJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert