Allmänt

Så fixar du sommarens GLOW

The Jungle Box ger inte bara alla glossies en dos av ’rawr’, den här månaden får alla även prova highlightern Glow Milk Illuminating Milk från The Beauty Crop. Produkten ger dig ett fuktigt, fräscht och hälsosamt glow – som om du precis har kommit ut ur en monsunskur!

The Beauty Crop har allt det en skönhetsjunkie önskar från ett skönhetsmärke: vackra och kreativa förpackningar, innovation och, såklart, produkter som både har hög kvalité och som innehåller snälla ingredienser mot huden. Det brittiska varumärket har varit med i Glossybox tidigare och nu skämmer de bort alla glosseis med den flytande highlightern Glow Milk Illuminating Milk. Highlightern har en lätt champagnetonad nyans som är lätt att blanda in i huden och ger ett naturligt sommarglow. Glow Milk Illuminating Milk ger inte bara en fräsch lyster, den är även packad med nyttiga ingredienser som mjukgörande kokosolja.

Glossybox PR Manager Celina Blanche är en expert på just highlighters och visar dig hur du trollar fram sommarens mest härliga lyster med hjälp av Glow Milk Illuminating Milk från The Beauty Crop.

Varför ska man använda en highlighter?

För att ljusa upp och framhäva ansiktets höga punkter: kindbenen, näsbenet, i ögonvrån för att öppna upp blicken och vid läpparna för att trolla fram fylligare läppar. Genom att använda en highlighter får du dessutom en strålande lyster som gör att du ser mer hälsosam ut!

Hur applicerar jag Glow Milk Illuminating Milk?

Börja med att skaka flaskan. Använd borsten och applicera tre lätta droppar på de områden som du vill framhäva, till exempel på kindbenen, i ögonvrån och vid läpparna. Blanda försiktigt in produkten med dina fingertoppar och upprepa proceduren om du vill ha ännu mer glow. Njut därefter av en somrig och fräsch look!

The Beauty Crop, Glow Milk Illuminating Milk, 176 kr/8 ml ”Superfin glowig look perfekt till i sommar! Enkel att applicera med den lilla borsten och väldigt dryg. Doftar dessutom kokos!” 
Celina Blanche på GlossyboxJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert