Allmänt

Inspirationen bakom juni-boxen…

Månadens box: The Jungle Box

Välkommen till skönhetsdjungeln! En spännande plats där ingen dag är den andra lik och där ingenting är omöjligt. Likt en panter som rör sig smidigt i Amazonas rör vi oss vant bland de senaste skönhetstrenderna.

I boxen hittar du produkter som ger din look det där lilla extra – oavsett om du rör dig i storstadsdjungeln eller på varmare breddgrader. För ett perfekt svall i sommar ger vi dig Glossybox-favoriten Maria Nilas Dry Shampoo. Med den här boxen vill vi inspirera dig till att prova ett färgstarkare läppstift, att testa en helt ny frisyr eller att klä dig i de där glittriga byxorna som hänger i garderoben.

Vare sig det handlar om att prova någon av skönhetsprodukterna i boxen eller att åka på den där långresan du alltid drömt om så vet vi att du vågar!

It’s a jungle out there: stay glossy and enjoy it!Julia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert