Allmänt

Inspirationen bakom April-boxen…

Passion, dedication, motivation, energy & courage med Bring Balance-boxen

Hitta din inre motivation, energi och balans med hjälp av vår senaste box som innehåller skönhetsprodukter som alla ger en en uppfriskande boost för både kropp och själ. Om du, som månadens frontperson Alexandra Bring, hittar inre balans, motivation och inspiration i träningen, har vi samlat produkter för att ge dig den där extra energin på vägen.

Varje Gym Bunny vet att det sliter på håret om du tvättar det för ofta – därför får du istället testa ett djuprengörande balsam från Elgon som även fungerar som ett schampo. För oss skönhetsjunkies är en riktig motivationshöjare resultat som håller – därför får alla testa nylanserade Seche Vive Gel Effect Top Coat, ett snabbtorkande överlack som ger en hållbar, glansig yta precis som ett gellack. Och vem har sagt att man inte kan vara glammig på gymmet? Alla glossies får även testa GLAMOLASH Mascara XXL från lyxvarumärket Rodial. De här och fler energiboostande produkter hittar du i månadens Glossybox.

Stay Glossy!Julia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert