Allmänt

Tips & Tricks med Creative Headz

Nu märker man att våren är på ingång; solen skiner, det är varmare ute och himlen är blå. Vad passar då bättre än ett par härliga vårfrisyer? Creative Headz har till det här numret av GLOSSY Mag hjälpt Glossybox Brand Director Fanny Sandström och PR manager Celina Blanche att bli fina i håret. Resultatet blev två frisyrer som är både enkla och snabba att göra – perfekt om man som Fanny och Celina ofta är ute på språng.

Celina’s pink ponytail

Gör så här: Börja med föna håret och locka sedan igenom hela håret. Spraya på torrschampo och texturspray och tupera hela håret. Samla ihop håret i en hästsvans. Avsluta med att vira runt ett svart band och knyt till en rosett. Dra ut hästsvansen lite och låt ett par slingor hänga löst vid ansiktet.

Fanny’s half bun

Gör så här: Börja med att spraya på värmeskydd och en texturspray. Föna igenom håret för att bygga upp lite volym. Locka sedan hela håret med en locktång och spraya med hårspray och torrschampo. Tupera håret lite lätt och ta en svinborste och borsta håret framtill och tvinna ihop det till en snygg bun. Tips! Dra ut knuten lite så ser den större ut. Avsluta med att sätta i en hårnål så frisyren håller.

text: Louice Tapper FlorénJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert