Allmänt

Inspirationen bakom Mars-boxen…

Månadens box: 
BEAUTY ON THE GO

I mars uppfylls vi av våren och ljuset – och med ny energi är vi redo att möta nya härliga utmaningar, äventyr och vad än livet har att erbjuda! Med fler ljusa timmar är vi ännu oftare On The Go. I månadens box hittar du därför produkter som både förbereder dig för en dag på språng och är perfekta för en enkel touch up under dagen. Produkterna i månadens box går därför under temat Beauty On The Go!

För första gången får alla Glossies testa ett nagellack från Ciaté London. Den härligt pastelliga vårnyansen Iced Frappé piggar upp mer än det starkaste to go-kaffet och håller dina naglar on point när du springer mellan möten, träningspass eller unnar dig en helkväll med tjejerna.

Du får även den perfekta multiprodukten Lip & Cheek Tint från Emité Make Up som ger både läppar och kinder en rosig look. Perfekt att applicera var du än är!

Upptäck också hur boxens andra produkter gör dig redo att möta våren – oavsett hur din dag på språng ser ut!

Vårt motto den här månaden: ’I am just a woman who decided to go for it’

Stay Glossy!Julia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert