Allmänt

Parisresan

Glossybox på äventyr: En drömresa till Paris

I mars tog Glossybox med sig ett gäng härliga bloggkompisar på en weekend i kärlekens huvudstad Paris. Med på resan var även två glossies, som vann platserna i en tävling på vårt Instagramkonto @Glossybox_Sweden. Vi gick på Moulin Rouge, strosade runt i mysiga Marais, åt macarons och övade på vår franska såklart!

I början av mars tog Glossybox PR-ansvariga Celina Blanche med sig “bloggBFFs:n” Tove Waldemar och Bianca Gonzalez, Michaela Forni och Josefin Dahlberg samt Molly Rustas och Hanna Friberg och flög till Paris. Celinas lillasyster Freja Settergren hängde även med, som har bott i Paris och visade oss runt! Vi hade även tävlat ut två platser till resan på vårt Instagramkonto glossybox_sweden – som kneps av glossiesarna Johanna Sjöö och Louise Lindberg!


– Det var en riktigt härlig tjejresa! Några av höjdpunkterna var att sitta på Café Charlot och titta på folk (särskilt på alla internationella influencers och modeller som var på plats i stan för Paris modevecka), rullskridskonumret på Moulin Rouge och maten på Ober Mamma – tryffelpastan var gudomlig och det var en häftig miljö och en härlig stämning. Vi kollade såklart i glossiga butiker, drack en god matchalatte med choklad på Café Kitsuné och så hittade vi en väldigt fotovänlig bakgata bredvid Eiffeltornet, berättar Celina.

text: Louice Tapper FlorénJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert