Allmänt

Mascara Tutorial med Maybelline

Fängslande fransar

Glossybox har testat Maybellines nya mascara The Falsies Push Up Angel som har en innovativ borste som lyfter fransarna från roten.

Vi på GLOSSYBOX älskar produkt-innovationer. När vi hörde om Maybellines nya mascara The Falsies Push Up Angel blev testbegäret stort! Vad som skiljer den från andra mascaror är bland annat applikatorn – en gummiborste med en blandning av långa och korta piggar på endast ena sidan. De korta piggarna hjälper en att komma nära inpå franskanten medan de långa breder ut och separerar fransarna.

Den speciella borsten och den volymgivande formulan gör att fransarna lyfts upp och håller sig på plats hela dagen. Mascaran böjer och breder ut fransarna för en lösögonfranseffekt. En fördel med Push Up Angel är att den även är anpassad för känsliga ögon samt för dig som bär kontaktlinser.

Den här månaden får vissa av er Glossies prova mascaran. Fick du inte produkten i din box? Håll koll på vår Instagram glossybox_sweden framöver för din chans att få testa!

Glossybox Social Media och CRM Manager Emma Lundberg, har testat mascaran.

– Det var väldigt spännande att pröva något nytt! Jag gillar att mascaran inte kladdade, att det var enkelt att separera fransarna och att den ger ett naturligt resultat.

Maybelline, The Falsies Push Up Angel Mascara, 149 kr.

Så använder du Maybellines nya mascara The Falsies Push Up Angel:

1 För att få till en böjd effekt på överfransarna, för applikatorn så nära fransraden som möjligt och borsta uppåt och utåt. Fortsätt tills du har fått önskad volym. Måla därefter underfransarna, kamma de försiktigt med den böjda gummiborsten.

2 Använd piggarna till att separera och breda ut fransarna ytterligare. Du kan även använda den platta baksidan av gummiborsten för att peta ner ytterfransarna för att få ännu mer volym.

text: Louice Tapper FlorénJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert