Tema

Inspirationen bakom februari-boxen…

Fall in Love with Your Life

Februari – kärlekens månad! Februari brukar förknippas med alla hjärtans dag och att den ska firas med personen man älskar. Absolut ska du fira dagen med den du älskar, men på Glossybox gillar vi ofta ”more is more” – så fira med alla som du bryr dig om och uppskattar i ditt liv. För visst handlar allt egentligen om att förälska sig i och älska det liv man lever. Det här är en inställning till livet som grundar sig i den positivitet som är Glossybox nyckelvärdering och vad vi vill inspirera andra till.

Som en hyllning till kärleken till sig själv, sitt liv och de personer som fyller livet med mening så presenterar vi februari månads THE LOVE BOX – en tradition på Glossybox för femte året i rad.

I boxen hittar du många godbitar som hyllar kärleken och omtanken till sig själv! Du hittar en effektiv premium-ansiktsmask från det innovativa holländska märket Mudmasky. På ett naturligt sätt rengör den på djupet samtidigt som den balanserar PH-värdet och ger huden en mjuk och silkeslen känsla. Dessutom får du även en lyxig doft från franska parfymhuset Jeanne Arthes som sätter en underbar prägel på februari. Dofter förknippas ofta med minnen, resor och städer – kanske kan den här doften bli en del av ett nytt och spännande minne som du skapar tillsammans med någon du tycker om i februari.

Äntligen är den här – Pick & Pinch rosa-
metalliska ögonfransböjare som vi har längtat efter att ha med i boxen! Den professionella ögonfransböjaren är inte bara ett verktyg som tack vare dess silikonkuddar verkligen böjer men som även skonsamt skyddar fransarna. Dessutom är designen häftig och blir en snygg detalj i badrummet i sann glossyanda!

Resten av produkterna blir en överraskning som på samma sätt som kärleken är en positiv överraskning oavsett när man träffar på den i livet!

Vi hoppas verkligen att du gillar den här boxen och vi ser fram emot att höra vilka som är dina favoritprodukter!

Stay Glossy!Julia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert