Allmänt

Inspirationen bakom December-boxen…

When dreams come true with

The Pink Diamond Box

För GLOSSYBOX är det många drömmar som går i uppfyllelse nu i december. Först och främst så är det en dröm som har blivit verklighet att GLOSSYBOX firar 5 år. Vi skickade ut vår första GLOSSYBOX i december 2011, en resa som har gått från att ingen visste vilka vi var till att 9 av 10 kvinnor nationellt i Sverige mellan 18-35 känner till oss. I den takt som vi har växt har även vårt ansvar blivit större. Att vi kallas ’julafton en gång i månaden’ av våra underbara prenumeranter har inspirerat oss till att sprida positivitet i vardagen för våra glossies. Genom att göra det i vårt engagerade community så sprids det vidare till varje glossie, som i sin tur sprider det vidare och på så sett kan vi tillsammans skapa en mer upplyftande vardag för många runt om i Sverige. Det är detta som har inspirerat temat nu i december, som vi kallar The Pink Diamond Box. Detta är första gången vår ikoniska rosa box blir klädd i guld och vi vill med denna design hylla dig genom att använda den rosa diamanten som en symbol på styrka och kvinnlighet. För att ge extra kraft till denna box så är det en till dröm som går i uppfyllelse – powerkvinnan och entreprenören Kenza Zouiten är vår frontfigur för The Pink Diamond Box. 
Härliga Kenza inspirerar många hundra tusen kvinnor varje dag genom sin blogg och sociala medier. Stort tack Kenza för att du inspirerar oss i vardagen och visat att drömmar går i uppfyllelse. Tillsammans med våra glossies delar vi samma värderingar om att vara sig själv, jobba hårt och att man ska le mot vardagen och dess många utmaningar för det är där man hämtar sin styrka och kraft.

Nude-läppstift med namnet Bossy hittar du i månadens box och namnet illustrerar kvinnans styrka. Du kommer även finna en vacker eye lash curler i färgen roséguld, som kommer att pryda badrumshyllan och hjälpa dig att framhäva dina vackra ögon.

Vi på GLOSSYBOX säger tusen tack för att ni är med på vår rosa resa tillsammans med oss och stort tack för att du prenumererar. Tillsammans delar vi en passion för skönhet och vi ser mycket fram emot att ses 2017!

Stay Glossy!

 Julia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert