Allmänt

Tips & Tricks med Batiste

Styla nyårsfrillan med Batiste

Batiste är mest känt för sina torrschampon men nu har de lanserat en serie stylingprodukter. Spana in vilken som passar bäst för din frisyr!

Texture Me Texturizing Spray

Ger enkelt, rufsigt hår med textur! Vill du ha det perfekta rufsiga håret? Look no further! Spraya snabbt över håret med den icke-klibbiga och lätta formulan och du får omedelbart ett oemotståndligt rufsigt utseende som du kommer att älska. Batiste Stylist, Texture Me Texturizing Spray, 89 kr/200 ml.

Hold Me Hairspray

Osynlig hårspray med maximal styrka! Säkra din stil i 24 timmar med den osynliga hårsprayen. Spraya på den färdiga frisyren för en långvarig stadga. Behöver du byta frisyr? Inga problem, den icke-klibbiga formulan gör att du kan borsta igenom håret om och om igen och styla det hur du vill. Batiste Stylist, Hold Me Hairspray, 89 kr/300 ml.

Oomph My Locks XXL Volume Spray

Tupering på flaska! Behåll volymen i ditt hår med denna osynliga finish-spray. Du får mycket volym och en flexibel stadga som du kan borsta ut och styla om. En win-win för de som älskar mjuka omfångsrika lockar. Batiste Stylist, Oomph My Locks XXL Volume Spray, 
89 kr/200 ml.

Shield My Locks Heat & Shine Spray

Värmeskydd och glans i ett! Behåll dina lockar utan att slita på håret. Denna smarta två-i-ett-produkt har både värmeskydd och glansspray. Den skyddar upp till 230 ° C så håret klarar även de hetaste stylingverktygen. Du får en snygg glans i ett nafs med hjälp av det vårdande keratinet och Inca Inchi-oljan! Batiste Stylist, Shield My Locks Heat & Shine Spray, 
89 kr/200 ml.

Smooth It Frizz Tamer

Tämj frizzet & kontrollera frisyren! Kontrollera frizzet och bevara din stil upp till 12 timmar med den lätta anti-frizz- sprayen. Oavsett väder kommer håret behålla sin elegans och smidighet. Produkten innehåller en vårdande blandning av keratin och Inca Inchi-olja som bidrar till att stärka och ta hand om dina nu fantastiska, frizz-fria lockar. Batiste Stylist, Smooth It Frizz Tamer, 89 kr/200 ml.

text: Louice Tapper FlorénJulia Hjelte

Julia Hjelte

Skribent och expert