FÖDELSEDAGSJUBILEUM! HURRA, DU FÅR DIN FÖDELSEDAGSBOX TILL ETT VÄRDE ÖVER 850 KR FÖR ENDAST 100 KR! KOD: BDAY

Affiliate erbjudanden

GLOSSYBOX

MARIA NILA HÅRMASK
PÅ KÖPET

Nu får du en hårmask i full-size från Maria Nila som välkomstgåva när du startar valfri GLOSSYBOX-prenumeration. Endast från 125kr/mån. Uppge kod: HAIR

ECO THERAPY REVIVE MASK

Maria Nilas hårmask är en djupt vårdande hårinpackning som mjukgör och återfuktar hår och hårbotten. Plantbaserade proteiner och Aloe vera extrakt har en reparerande effekt som reducerar torrt och frizzigt hår. Upplev ett resultat av ett silkeslent hår som ser friskt ut. Beställ din GLOSSYBOX idag och få den lyxiga hårmasken som välkomstgåva!

BESTÄLL NU

GLOSSYBOX FÖDELSEDAGSMÅNAD

GLOSSYBOX fyller 10 år och det firar vi med en specialdesignad box som är fylld med 5 lyxiga skönhetsprodukter plus en välkomstgåva till ett totalt värde över 1100 kr. Genom GLOSSYBOX vill vi att ni ska mötas av nya varumärken i en kombination med älskade klassiker. Hoppas du gillar din nya box – och att du är med oss i (minst) tio år till!

BESTÄLL NU

NÅGRA AV DINA NYA PRODUKTER...

Vi kan börja med att avslöja att du får en Body Butter från The Body Shop som är en riktig beauty-hjälte! Dessutom får du en magisk blush i korall samt den prisbelönta Pro-collagen Marine Cream från Elemis.

BESTÄLL NU

*OBS! Erbjudandet om att få Maria Nilas full-size hårmask gäller endast vid start av ny valfri prenumeration på GLOSSYBOX. Från 125kr/mån, samt från en månads uppsägningstid. Koden: HAIR måste uppges i kassan för att ta del av erbjudandet.